Program: Luni - Vineri 10:00-18:00
Contact (+4) 0731.233.032

Servicii

Hoteluri

Societatea Evoelyst oferã servicii profesionale de curãt̗enie pentru industria hotelierã, atât în interior, cât s̗i în exterior, cu ajutorul unor echipamente moderne s̗i produse premium de curãt̗enie.

Printre serviciile oferite se numarã: aspirarea podelelor s̗i pardoselilor (gresie, parchet, mochetã); spãlarea mochetelor și covoarelor; curãt̗area s̗i spãlarea tapit̗eriei (canapele, scaune, fotolii); spãlarea geamurilor accesibile (pe ambele fet̗e) precum s̗i a pervazurilor; spãlarea, dezinfectarea s̗i odorizarea grupurilor sanitare s̗i a bucãtãriei s̗i multe altele.

Pentru serviciile de curațenie in hoteluri, societatea se va ocupa de tot departamentul de housekeeping, mai exact instruim personalul in așa fel incât sã ne pliem pe standardele dumneavoastrã și pe standardul hotelului, intr-o manierã in care prețurile sunt mult mai avantajoase decât daca ați angaja un intreg departament pentru a executa serviciile de curățenie. Pe lânga costuri, vorbim și de profesionalism. Angajații nostri sunt foarte bine pregătiți să raspundă cerințelor dumneavoastră și vă oferim servicii foarte bune și eficiente ca și preț și timp, folosind produse premium. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Restaurante

Societatea Evoelyst oferã servicii profesionale de curãt̗enie pentru restaurante mari sau mici, cu ajutorul echipamentelor profesionale s̗i a produselor premium folosite.

Serviciile oferite sunt: curãt̗area s̗i spãlarea tapit̗eriei; aspirarea podelelor s̗i pardoselilor; curãt̗area s̗i spãlarea tapit̗eriei; spãlarea pardoselilor dure cu mopul folosind solut̗ii speciale; spãlarea mecanizatã a pardoselilor dure cu solut̗ii speciale; spãlarea us̗ilor, tocurilor și balustradelor; s̗tergerea prafului de pe mobilier s̗i echipamente electronice; s̗tergerea cu solut̗ii speciale a obiectelor din aluminiu, inox sau crom.

Societatea noastră se ocupă de curățenia in restaurante in mod special, printr-o manieră prin care răspundem la toate cerințele dumneavoastrã din punct de vedere al curățeniei. Efectul benefic al parteneriatului dumneavoastrã cu societatea Evoelyst este că actionăm prin intermediul unor abonamente, menite să satisfacă toate nevoile și criteriile beneficiarului, dar și să fidelizeze un parteneriat pe termen lung. Ne propunem să actionăm cu profesionalism, intr-un timp scurt, cu ajutorul agenților noștri pregatiți in domeniu. Pentru detalii suplimentare, vă stăm la dispoziție.

Spatii comerciale si de birouri

Societatea Evoelyst oferã servicii profesionale de curãt̗enie pentru spat̗ii comerciale s̗i de birouri, prin intermediul personalului instruit în favoarea obt̗inerii unor rezultate eficiente, dar s̗i cu ajutorul echipamentelor inovatoare s̗i a produselor de curãt̗enie premium.

Serviciile oferite sunt: spãlare mochetã s̗i covoare; curãt̗area s̗i spãlarea tapit̗eriei (canapele, scaune, fotolii); spãlarea pardoselilor dure cu mopul folosind solut̗ii speciale; spãlarea, dezinfectarea s̗i odorizarea grupurilor sanitare s̗i a bucãtãriei; curãt̗area teraselor; spãlarea peret̗ilor de faiant̗ã în baie s̗i bucãtãrie.

Societatea noastra oferă servicii de curățenie in spații comerciale și de birouri indiferent de suprafața acestora. Personalul nostru este foarte bine pregatit sã raspundã provocarilor și cerințelor dumneavoastrã intr-un timp foarte scurt și având echipamente inovatoare și produse de curãțenie premium. Este foarte important să știți că avem și niște servicii de fidelizare de tip abonament, prin care ne propunem să menținem o colaborare pe termen lung. Pentru informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați.

Proiecte rezidentiale

Societatea Evoelyst oferã servicii profesionale de curãt̗enie pentru proiecte de tip rezident̗ial, precum apartamente, case sau vile, prin intermediul personalului instruit sã eficientizeze timpul de lucru s̗i sa obtina satisfact̗ia beneficiarilor pe termen lung.

Echipamentele folosite sunt noi, inovatoare, iar produsele de curãt̗enie folosite sunt premium. Printre serviciile oferite regãsim: aspirarea podelelor s̗i pardoselilor (gresie, parchet, mochetã); spãlarea mecanizatã a pardoselilor dure cu solut̗ii speciale; spãlarea us̗ilor, tocurilor s̗i balustradelor; spãlarea, dezinfectarea s̗i odorizarea grupurilor sanitare s̗i a bucãtãriei; curãt̗area teraselor; spãlarea peret̗ilor de faiant̗ã în baie s̗i bucãtãrie; curãt̗area prizelor, întrerupãtoarelor s̗i plintelor.

Echipa noastră este foarte bine instruită să răspundă cerințelor dumneavoastrã, indiferent ca este vorba de o casă, un apartament, o vilă sau un bloc intreg. Dispunem de utilaje profesionale din industria curațeniei și de personal tanar și muncitor, capabil să satisfacă nevoile dumneavoastrã pe termen lung. Folosim doar produse premium și oferim abonamente și diverse programe de fidelizare. Pentru mai multe informații, vă stăm la dispoziție.